Qualys: menedzselt biztonság és megfelelőség


Ajánlatunk: negyedévenkénti sérülékenységvizsgálat

Vállalunk rendszeresen elvégzendő Qualys sérülékenységvizsgálatokat, melyek segítenek szervezetük biztonsági állapotának rendszeres felmérésében és megfelelő szinten tartásában. A vizsgálatoktól részletes, technikai jelentés kerül átadásra a feltárt gyengeségekről és kijavításukhoz szükséges információkról. Kérjen ajánlatot!
Qualys megoldás

  A Qualys cég a technikai sérülékenység és megfelelőség menedzsment szolgáltatások első számú szállítója. A Proyet Kft. a Qualys magyarországi partnere.

  Qualys

  A vállalati információk folyamatos monitorozása és védelme  A Qualys szolgáltatások lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy az informatikai rendszereik állapotát folyamatosan és automatizált módon ellenőrzés alatt tartsák a biztonsági kockázatok és az előírásoknak való megfelelés szempontjából. A kockázatok megfelelő menedzselését közepes vagy nagyobb informatikai rendszerek esetében csak automatizált rendszerek képesek elvégezni, az eseti, kézi módszerek távolról sem elégségesek. A Qualys szolgáltatások SaaS (Software as a Service) architektúrára épülnek, így a felhasználóknak nem kell a rendszer üzemeltetésével foglalkozniuk és mindenkor a legfrissebb, aktuális fenyegetéseknek alapján kerülnek meghatározásra a kockázatok.

  SANS Critical Security Controls

  A SAS Institute által meghatározott 20 legkritikusabb IT biztonsági kontroll TOP 6 kontrollját lefedik a Qualys szolgáltatások!

  SANS Critical Security Controls

  Qualys Vulnerability Management (VM)

  Automatizált sérülékenység vizsgálat és menedzsment
  Az informatikai rendszer IP címmel rendelkező eszközeinek felderítése, az eszközök jelölése, nyilvántartása és menedzselése, fenyegetések, sérülékenységek azonosítása, javítás támogatása, automatikus és testre szabható vizsgálatok és jelentések.

  Qualys Policy Compliance (PC)

  A konfigurációk megfelelőségének ellenőrzése és menedzselése
  Az informatikai rendszer elmeire vonatkozó előírások (policy-k) kialakítása a kontroll katalógus segítségével. Megfelelőségi vizsgálat lefuttatása, jelentések készítése, kivételek kezelése.

  Qualys Web Application Scanning (WAS)

  Web alkalmazások automatizál sérülékenység vizsgálata
  Web alkalmazás teljes bejárása (felderítése), sérülékenység vizsgálatok bejelentkezéssel, OWASP TOP 10 sérülékenységek azonosítása. Malware-ek felderítése. Mind a fejlesztési fázisban, mind az éles üzemeltetés során jól alkalmazható.

  Malware Detection Service (MDS)

  Kerülje el, hogy weblapja tiltó listára kerüljön!
  Kártékony kódok automatizált felderítése a web alkalmazásokon. Ellenőrzés napi gyakorisággal. Szignatúra és viselkedés alapú ellenőrzések. Azonnali figyelmeztetés. Központosított felügyelet és jelentés.

  Web Application Firewall (WAF)

  Alkalmazás tűzfal web alkalmazások proaktív védelmére
  Az központilag menedzselt, új generációs elosztott alkalmazás tűzfal, amely magas szintű védelmet biztosít az ismert és új fenyegetések ellen. Cloud WAF: Amazon Machine Image, on-premise: VMware virtual image.

  Customizable Questionnaires (QS)

  A nem technikai kontrollok ellenőrzését támogató testre szabható kérdőív
  A Qualys kérdőív a vállalati kockázatmenedzsment végrehajtását támogatja. Információk összegyűjtése, kockázat felmérés, megfelelőség ellenőrzés, szállítói kockázatok elemzése.